iqs CAQ kvalitetsstyringssoftware

iqs – Computer-Aided Quality assurance (CAQ)

Hvad kan du forvente af din CAQ software?

Kvalitet og omkostninger under kontrol

Ønsker du målbart at forbedre din kvalitet, reducere dine kvalitetsomkostninger, undgå fejl og skabe et uafbrudt kontrolgennemløb, hvorigennem disse faktorer løbende vil forbedres?

iqs kvalitetscenter dækker alle kvalitetsstyringsområder fra planlægning til analyse af de vigtigste kvalitetsdata. Desuden forbinder det al viden fra kvalitetsstyringsmodulerne i en central database, hvilket skaber en styresløjfe, hvor feedback bruges aktivt.

Som enkeltstående løsninger er hvert modul unikt og højt specialiseret. Forbundet som et komplet CAQ-system giver iqs software dig den bedst mulige funktionalitet.

iqs består af følgende moduler:

iqs_CAQ_2

Fordele ved iqs:

iqs_fordele_1

Se iqs produktoversigt (pdf på engelsk)

Læs mere på iqs hjemmeside

Om iqs:

iqs er ledende inden for CAQ (Computer-Aided Quality assurance) software og har i mere end 15 år stået for innovative ideer og fremsynet teknologi inden for kvalitetsstyring og kontrol.

iqs er bosiddende i Bühl i Tyskland og har kontor i Schweiz også og er leverandør til mange forskellige typer industrier, blandt andre automotive, elektronik, glas, plastik, medicin, metrologi, metal, værktøj. Kunderne tæller blandt andre Bosch, Braun, Continental, Valeo, Gaudlitz, Keiper og mange flere.

iqs har et strategisk partnerskab med Q-DAS om at kunne levere forebyggende kvalitetsstyring og statisk evaluering i én pakke.