Målemaskiner fra Werth

Metrologic er forhandler af målemaskiner fra Werth Messtechnik GmbH

Werth Messtechnik GmbH er en førende tysk producent af industrielle målemaskiner og navnet Werth har i mere end 60 år stået for den højeste kvalitet og præcision inden for dimensional måleteknologi.

Produktsortimentet strækker sig fra klassiske profil- og måleprojektorer med standardopløsning for optisk 2D og 3D koordinatmålinger, til superavanceret koordinatmåleudstyr med flere sensorer, såsom optik, laser og touchprober samt røntgencomputertomografi (CT) med måleusikkerheder fra få mikrometer ned til submikrometer-niveau.

Virksomheden har hovedkontor i Giessen i Tyskland i et område med en lang tradition inden for industriel finmekanik og optik.

Installation, undervisning og service

I forbindelse med køb af Werth’s målemaskiner tilbyder vi bl.a installation, undervisning af operatører samt service.

Undervisning, applikationsservice og rådgivning

I sammenhæng med vores Werth agentur har vi udbygget vores kompetence på CT-området til at omfatte undervisning, applikationsservice og rådgivning.


Eksempler på nogle af de mest solgte maskiner fra Werth:

ScopeCheck-S
ScopeCheck® S
er en økonomisk attraktiv multisensor maskine, der er optimeret til måling i produktion.


QuickInspect_QuickInspect-MT

Målemaskinen Werth QuickInspect er nem og hurtig at anvende og beregnet til at stå under produktionsforhold. Maskinen benytter sig af On-the-fly teknik, hvilket giver meget høj præcision på de målte emner.

Maskinen er specificeret ISO 360 og VDI/VDE 2617 og har temperaturkompensation integreret for måling i produktionsmiljøet.

CMM – Coordinate measuring machine

CT – Røntgen computertomografi

Se det fulde sortiment på www.werth.de

“Multisensor” – magasin fra Werth på engelsk (pdf)