Om os

Metrologic er en salgs- og konsulentvirksomhed med speciale inden for kvalitetsstyring, måleteknik og statistik. Vi forhandler SPC- og kvalitetsstyringssoftware og sælger multisensor målemaskiner. Derudover udfører vi praktiske måleopgaver og tilbyder rådgivning samt undervisning i brugen af måleudstyr og tilhørende software.

Virksomheden blev grundlagt i 1995 af produktionsingeniør Jørgen Meinertz og er i dag en konsulentvirksomhed med 9 specialiserede medarbejdere. Virksomheden ejes af Jørgen Meinertz og Christian G. H. Meinertz.

Det er vores målsætning at være virksomhedernes samarbejdspartner i deres bestræbelser på at skabe balance mellem virksomhedens formåen og kundernes krav, ønsker og behov.

Metrologic har siden 1995 haft agenturet af det tyske statistiske softwarehus Q-DAS, som i dag er absolut førende inden for området statistisk dataopsamling og SPC (Statistisk Processtyring). Softwaren benyttes af samtlige europæiske og amerikanske bilmærker, af store dele af den øvrige automotive-industri samt andre industrier, såsom blandt andet medicinal, maskiner, hvidevarer mm.

Metrologic rådgiver om og implementerer måleteknik i danske og svenske virksomheder og er repræsentant for Werth Messtechnik GmbH i Danmark og Sverige. Firmaet Werth Messtechnik GmbH står for den højeste kvalitet og præcision inden for dimensional måleteknologi.

Metrologic leverer også måleudstyr af høj kvalitet fra en lang række europæiske producenter.

Metrologic har udviklet og sælger kalibreringsprogrammet CALIB, som benyttes af mere end 100 danske og tyske virksomheder.